Friday, March 14, 2008

Aku semakin busan

Boring ba kan kalu kita nak menjauhkan diri dari orang-orang yang kita tak berkenan tapi mereka asyik nak mengekori kita... Dan bila kita hantar message pada mereka supaya jangan kacau kita lagi mereka forward kepada orang lain supaya orang lain nampak yang kita ni sangat buruk di mata mereka.

Macam tu la kehidupan... Aku dah bosan dengan orang yang begitu. Sebagai orang yang semakin matang aku ambil jalan mudah... buat bodo ja lepas ni. Kalau nak ikut aku ikut la sampai bila-bila. Aku kan glamer... hahaha....

3 comments:

chris is anakapai said...

biarkan luncai dengan labu nya...
biarkan luncai heppy ngan lelaki lintah ya.
hehehe

daradesa said...

grace buat derk jer jangan pedulik sama itu org...aku paham apa ko rasa aku penah jugala kena macam itu tapi buat bodo jakla biarkan lama2 dia akan bohsan sendiri tak ada layanan..makin dilayan makin menjadi tau so biarkan ajer deh..

Ubek said...

first aku maca macam serious amai munyi.dah nya ayat last "aku kan glamour...",huh...asai baru kena "gotcha call"...hahaha...but,nice ending for the post.